I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, July 6, 2011

heelooo kooraanggg , agak lame aku tak update blog neh kan ? lame kew? ahh,lame ahh jugak sebab aku kemalasan untyk menaip-2 neh , hehehe ~ hari neh adalah hari last aku akan update blog sebab lepas neh aku akan kembali kew sabak terbenam uh soo mesty aku akan jarang un9 almaklumlah aku kan pelajar cemerlang , hihihi =) ..

soo aktiviti aku minggu neh memang sangat padat dan mampat sebab memanjang aku keluar dengan kawan untuk minggu terakhir kan , dan dan dan perot aku semakin kedepan tatkala berjalan umpama ibu mengandung sebab aku hanya tahu makan saja .. hushh,kemalasan okee .. nak kata aku maken gemok ? silalah mengata sebab aku akan kembali berdiet ketika di poli nanty , AKAN jew okey tak pasti lagi muahaha~

sabtu lepas aku pergy melepak dengan ATIKAH ZIN dan NAZIRAH RASMI dekat PAPA JOHN's wangsa maju , keluar pown sebab si zira neh hah nak sangat membeli barang-2 untuk anak-2 murid dye ..










 neh antara wajah-2 kami di suatu hari dipanggil SABTU .. 


korang-2 thanx sgt sebab sudi spent time nan gadis manis mcm aku neh , ceewahh! love uuoolss sangat-2 !

Friday, July 1, 2011

GELAK SAMPAI HUJUNG DUNIA



nampak x? nampak kew x? hahahahaa ! ateem civac'h is in relationship with raff  bxc , omaagaaddd ! hahahaha, korang jangan larh nak tertipu sebab yang uh adek angkat aku jew n kitaowang saje-2 jew sebab tak dew sape nak buad relationship nan aku  sob sob sob  .... so korang-2 status aku bukan di taken sama adek angkat aku ini oke =)))

MALAM SABTU YANG SURAM

malam neh aku rase sedeyh larhh , kalau aku sedeyh aku nak ngadu kat sape ea? xdew sape pown nak dengar masalah aku , LYSHAH-2 aku rindu kaw walau baru tadi jew ite jumpa kan kan kan =/ ..
nak pelok kaw, nak baring kat kaw nak gelak-2 nan kaw sebab bila kaw adew aku rase happy jew n bila kaw balik aku jadi sunyi balek .. aku tak kisah pown kalau hanya kaw jadi kawan aku sebab aku lagi sayangkan kaw dari orang laen ='((( .......




untuk someone , awak-2 saya rindu awak yang teramat .. awak rindu saya tak ? awak rase tak macam ape saya rase sekarang ? tak pe larh bia saya minat awak diam-2 jew okey sebab awak bukan minat saya kan kan kan .. awak-2, awak cute sangat n saya dah cuba tak nak pikir pasal awak tapi saya tak boleh .. kalau un9 mesty saya bukak page awak sebab saya rindu dindu awak , saya makan aty nan sikap awak pown tak pew n saya akan teros tersenyum sebab awak senyum jugak walau saya tak nampak kan .. awak-2 , saya rindu kenangan saya dengan awak .. awak ingat lagi tak kenangan kita neh ? kalau awak tak ingat pown takpew sebab saya tetap akan ingat sorang-2 =))) ..


CINTA? hehehe, aduh-2 mood aku sangat-2 jiwang malam neh .. bebrapa hari aku berusaha untuk tak pikir pasal neh tapi tapi jiwa aku semakin terseksa dengan perkataan CINTA neh .. bila bukak FB aku tgok ramai yang terlalu bahagia dengan pasangan dorang , jalan-2 dekat KL nampak banyak pasangan kapel dok berdating .. aku ? aku masih berjalan seorang diri , haishhh .. bila nak ada yang cinta aku setulus hati ea? 

SENTAP

sekarang aku sentap n sangat sentap ,
urghhh!
menci budak uh sampai esok !
erkkk , hehehhe ..
tapi menci dye jugak !


 gambar yang tiada kaitan tapi nak upload jugak ...