I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, June 30, 2011

TERBONGKARNYA KECURANGAN LELAKI

sekarang neh bila status aku kembali single macam-2 jantan larh yang aku jumpa , weyh-2 kenapa sekarang ramai lelaki curang belakang awek dye ea? yang tak tahan uh adew dah beristeri tapi masih nak PM-2 aku mintak num n menggatal kalah orang umo 20tahun uoollsss .. adew plak yang adek-2 bawah umo neh nak ayat akak-2 neh pulakkk , akak bukan tak nak melayan adek-2 neh tapi akakk rase janggal larhh dikkk ooiii .. akakkk keww? hahaha ! well well well hello lelaki di luar sane , please larh korang menjadi setia dengan kekasih-2 anda yea .. seyes aku memang tak berapa nak melayan lelaki yang adew gf neh sebab aku bukan perosak umah tangga korang yang separuh nak siap uh , ngeh-2 .. jangan jadi macam neh >>>>>



 hell hell ! sumpah aku benci macam neh sebab aku dah pernah kene n sangat-2 saked aty weyh !
kadang-2 lelaki neh mcam tak paham aty perempuan yang umpama kaca neh n aku pown rase kadang-2 perempuan tak memahami jiwa tegar seorang lelaki neh .. tapi yang boleyh aku cakap majoriti lelaki yang aku kenal neh bila dh ada gf dorang still nak menggedix-2 dekat perempuan .. pantang nampak yang cantek,comel,sexy sume nak ayat .. alarh-2 pelik larhh aku kan , tak boleyh kew korang cube jadi setia cket wahai lelaki-2 begitu ?



boleyh tak aku tubuhkan pasukan ANTI LELAKI CURANG ? oh oh oh hoyeah , cerrlaass kaw mariaaa .. hahahaha !


tapi korang jagna risau , walau aku neh SINGLE tapi aku dalam diam minat dekat mamat neh .. setiap malam aku akan memastikan aku adew masa untuk dye , memang aku fall in love tahap dewa dewi larh dekat dye .. xpew-2 suka dalam diam pown dah kira oke kan ? nak taw sape?? jap aku upload pix dye tapi janji jangan bagitahu dye aku minat dye oke ...


baby, blew u nak ajak i kawen neh ? i dah tak sanggup jadi single neh ..


baby! ape neh tunjuk-2 muntot at orang len neh? i mrajok alek umah papa i kang , kuang kuang kuang ..
sila sila sila hentak aku yew sekarang ...

ape-2 pown untuk lelaki kat lua sane uh please larh jadi setia oke, kalau korang adew rupa paras yang menarek uh tak perlu lah nak adew kapel banyak-2 kan .. untuk perempuan pown same jugak , hargai larh pasangan korang ..

jangan berani menyentuh hatinya kalau niat hanya ingin bermain =)))

2 comments: