I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, June 3, 2011

sekarang aku tengah ketawa smbil makan kacang yew , nak taw sebab ape aku ketawa? tengah aku dok wall nan jeff tibe-2 iqa adew tag video dekat family civach , aku macam blur-2 ape benda neh .. alih-2 bawu aku ingat neh vdeo yang aku edit time projek untuk sem 1 , ekeleh ..... memang gelak gyla-2 ahh aku tgah tgok vdeo neh , tak hape-2 nahh aku bagi korang tengok sebab iqa dah masukkan vdei neh dalam youtube .. youtube okeee ! hahaaha








watak-watak die :


ibu = aku larh kan ,ngee ..


anak= aslan


makwe di kampung = ema


makwe di bandar = emy




sinopsis cerita neh;


mengisahkan seorang anak yang telah berjaya di dalam hidup dan semakin melupaka jasa ibu dan orang yang selama ini menyokong kejayaan dia ..




disebalik takbir movie neh ;


sepanjang membuat video neh banyak jugak masalah yang timbul,alah biasalah kan kalau tension nak buat sesuatu uh memang sume benda nak marah kan .. aku bape hari jugak tydo lambat nak edit movie neh ha, xpenah-2 aku edit movie nookkk , bila tengok balik movie neh memang aku gelak gyla bahbing ahh sebab memang lawak larh sepanjang buad movie neh kan .. ape-2 pown harap korang terhibur ~

No comments:

Post a Comment