I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, June 26, 2011

mine yours is one family

[------semalam adalah hari memenatkan bagi aku sebab aku meronggeng sampai kepagi weyh , dua hari aku tak tido neh .. mata aku tak payah citew larh sebab dah rabak umpama tiada dara gituu, erkk .. pagi-2 semalam aku dah siap-2 sebab kakak aku menggila ajak tengok movie pukul 11 tgah ary soo aku pown sampai sana pukul 12 sebab aku suka lambat-2 neh ,hahaha ! then lunch dekat foudcourt KLCC , cerrlasss kaw maria sebab lunch dekat sini sambil mata memandang org sekeliling dan bertambah dosa neh mengumpat-2 org yang lalu, alarh-2 korang pown mesty sama kan kan kan ? eicehcehceh , hehehe~
movie yang kitaorang tengok adalah LADDA LAND >>>>




citew neh buad aku sampai rase nak menyorok bawah kerusi new tahu , aku takot sampai kaki aku naek dekat kerusi depan n paling best tengah-2 klimaks citew aku dah bertekad nak ajak along keluar sebab serammm siioodddd .. orang sebelah along pulak dok jerit sakan jadi aku bertambah-2 nebes larh ,tapi citew neh memang best and tak sia-2 larh tengok cerita neh ..


then sebelah malam pulak kami sekeluarga melepak dan terburai perot di FLAMING STEAMBOT DANAU KOTA , memang terbaek larh makanan dekat cinie .. time aku sampai uh ramai gegila orang makan dekat sini tyme nak amek makanan pown beratur panjang soo aku sebagai rakyat berkhemah aku pown potong line ,ngeh-2 .. meyh-2 usha pix-2 kami ~



ohhooii , abah karaoke oke =)



my sister <3



kami suka bergambar ,tyme neh perot tgah penoh ..


makanan aku, licin kan?

ohh angah sebok meratah makanan




muka orang kekenyangan , nampak serabai aku time neh ..



sos yang tak disentuh, weehuu pembaziran ..



masing-2 cover perot , ngeh-2 ..



aku dah sangat-2 kenyang tyme neh weyhh ...


sebelom kitaorang alek uh dapat larh karaoke dekat wangsa walk uh,sebelom tnggu giliran kitaorang uh ada gig dekat lua wangsa walk uh then kitaorang lepak citu jap .. dekat sejam jugak ahh melepak tnggu giliran kami untuk melalak , habis melalak sume muka kepenatan .... tapi memang sangat have fun larh malam tadi ..

No comments:

Post a Comment