I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, June 6, 2011

entry kali neh adalah bertajuk SENTAP okee , hari ini kita akan belajar mengenai apa itu sentap didalam hidup neh .. ceewaahhh, hahahaha ~ tapi sekarang memang aku tengah sentap pown dengan seseorang uh , haishh .. memang larh neh bukan yang pertama kali aku sentap dengan die tapi kali neh menusuk gak ahh .. aku balek kampung jumaat lepas and gado-2 nan angah yang aku nak balek jugak ahad uh sebab isnin uh ada KAWAN aku nak datang umah , beria jugak larh aku neh nak tunggu KAWAN aku uh datang kan .. aku dengan kaklong siap pikir nak masak ape lagi and macam-2 larh lagi , tup tup tup tadi aku saje larh msg KAWAN uh tanye dye nak datang pukul bape and msg yang die balas sangat menghampakan aku .. KAWAN cakap dye lupe nak bgtaw yang mak die cuti , soo ? haishh, aku sebenarnye agak benggang gak larh sebab tak balek kampung arwah mak semata-2 sebab KAWAN neh nak dtg umah .. lau aku taw bek aku lepak kampung boleyh jugak aku lawat kubur arwah mak ,perkataan SORRY pown xdew dari KAWAN uh ... sape tak sentap macam neh kan kan kan , aku perasan jugak yang KAWAN neh dh laen sangat dan makin jauh dengan aku neh .. faktor keje kew punca nyew ea ? aku pernah cakap dekat KAWAN neh yang jauh mana aku belajar pown aku tak kan pernah lupa persahabatan kitaowang neh , tapi sekarang ? orang cakap kawan sejati tak kan pernah lupa kawan kan ? alarhh , chill larh kan sebab KAWAN uh dah happy dengan persekitaran dye kan kan kan .. dah takdew gosip antara kitaowang and macam-2 larh .. papepown thanx KAWAN sebab buat aku SENTAP+KECEWA ...







mungkin dulu kita macam neh kan ..



dan sekarang kita begini ....

No comments:

Post a Comment