I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, June 8, 2011

Day one - 10 things about you


Day one - 10 things about you







DAY ONE =)

1) aku sangat-2 menggilai KUCING dan pantang nampak kucing buad muka kesian teros aku akan bagi makan . kalau kucing mati aku yang separuh gila nanges sebab aku dah sebati dengan kucing kowt , ngee ~

2) nampak ayu tapi aty manyak ganas woo , sangat tak suke yang suke cakap belakang and sedikit panas baran ..

3) sangat teruja kalau nampak BARBIE DOLL sebab teringgin nak jadi macam uh ..

4) PANTANG nampak fesyen rambut terbaru and suke sangat nak try even tahu tak sesuai nan aku neh , tapi adew aku kesah ? hehehe ~

5) ramai yang akan keliru bila tengok aku 1st tyme and akan tanye aku neh orang ape kan , haishh neh larh masalahnyew kalau muka mix kan ..aku neh mix arabian+siam so no wonder kalau aku pergi beli barang org  situ speaking dgn aku and aku pernah kene mintak pasport nan pakcik polis sebab ingat aku org luar ..

6) anti pada novel tapi LIKELIKE pada komik ^^

7) sangat sensitif dan kuad merajok , sebab suka dipujuk (ngeh-2) ..

8) katakan tidak pada bunga tapi gilakan BEARBEAR (+oo+) ..

9) seorang anak yatim yang sudah tiada ibu , tapi masih cool .. hehehe,

10) akan menjadi gila-2 pada suatu masa yang tak terjangka oleh sesiapa =)


oke itu saja untuk hari ini ya <3

2 comments: