I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, June 13, 2011

CONTEST : Bibir Seksi Tak Seksi

pagi neh aku bangon memang sangat awal sebab tadi aku tersedar lyshah nak pergi kerja , then bila dah terjaga neh perkara pertama aku akan buad adalah seret bearbear aku pergi menghadap lappy aku yg sntiasa menanti belaian dari aku .. erkk , hak hak hak tuih .. ngeh-2 , tiba-2 aku terasa nak blog-walking tyme aku tgah window-2 cuci mata dekat blog neh aku ternampak akew satu contest yang menarik jiwa raga aku untuk menyertai dan ini adalah contest aku yg pertama larh kan sejak aku ada blog neh .. clap-2 hands for me please , hooyeah-2 .. contest neh dari blogger tercomel bagi aku , wink wink wink `
korang boleh usha-2 dekat sini   si comel ^^ ...








aku tanpa pikir panjang terus aku nak join sebab aku rase macam best plak kan kan kan , lagipown dye punya rules simple and nice jew .. 

ini syarat-2 daripada si comel itu : 

  •  Sunat add SCHA & SYERA punya FB for more details (click for auto-open fb acc) - done!

  • Girl sahaja yang boleh join :) - done!

  • Buat satu entry tentang kontest ni, then jangan lupa tempek banner nih sekali :) - done!

  • Hantar link entry dekat comment kontest scha or syera yea. jangan send tempat lain pula - lepas publish entry ini!

  • Tag dekat sorang bloggers and make sure dea tahu :) - done!

  • Pertaruhkan satu sahaja gambar yang anda rasa bibir anda seksi (gambar sendiri tauu) - done!

  • Tulis lah sikit 2 atau 3 ayat kenapa anda rasa gambar yang dipertaruhkan itu seksi - done



    jadi , jadi gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini adalah taaadaaaaaa >>>>>>>



    sebab kenapa aku pilih pix neh adalah keranan amat terserlah bibir aku yang tebal dan lebat uh | aku berbangga adew bibir yang tebal dan sentiasa bersyukur dengan apa yang aku ada neh | orang kata bila bibir itu munggil ia akan kelihatan seksi tapi bagi aku seksi uh ada banyak maksud dan berbeza mengikut pandangan orang kan ? ada yang bibir nipis tp ia tetap nampak seksi | kesimpulannya aku rasa bibir aku seksi tyme dalam gambar neh , muahahahaha |


    blogger yang aku tag adalah insan tersayang aku , ngeh-2 :


    okey larh , hope si comel itu akan suka yew .. sekian ~

4 comments: