I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Wednesday, June 15, 2011

cinta love is poison

cynta , love, cares what's that ? ohhooii, im being a foolish to talk bout this .. but this is what im owez think and sometimes i realized that i was not happy when in love with someone .. y ha? banyak orang dok mengata aku yang aku neh suka tukar-2 pasangan but they didn't noe the reason y .. haishh , bila lahh aku nak bahagia macam orang laen kan kan kan .. bila dah ada yang sayang kita tak reti nak hargai n bila dia dah tak ada baru menggedix-2 nak mencari kan ? lumrah larh tu bila bercinta , tyme tengah dok usha-2 banyak larh ayat-2 manis keluar dari mulut puaka manusia uh kan .. bila awal-2 dapat uh punya caring nak mampos sampai nyamuk gigit pown rase nak tampo-2 jew nyamok uh kan ? dah 
lama-2 mula taring berok uh keluar, mula larh jarang msg n call .. nmpak awek/pakwe ensem kacak bergaya lalu mata neh laju jew pandang , awek/pkwe laen manje cket mula ahh cair .. haishhh , neh kew adat dalam bercinta ? kalau macam uh aku nak bercinta lepas kahwin larhh , macam dalam cerita  NORA ELENA uh .. bercinta lepas berkahwin menguji sikit tapi mungkin akan bahagia lepas uh aw aw aw i looiikeee .. anyone nak kawen nan aku tak ? hahahaha ~

No comments:

Post a Comment