I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, June 30, 2011

BUKAK MATA KELIP MATA

kelik-2 dekat image kalau nak nampak besar gedabak =))


Friends request sebanyak 512 dan orang dok poke-2 tepok amai-2 seramai 222 eh-2 cantek plak num dye kan kan kan ? hehehe, yang dok add aku neh aku dah xboleyh nak apprve sebab aku sangat-2 gementar nak approve korang-2 neh sebab banyak yang nak add semata-2 nak tgok wall aku n yang best bila bf dye dok wall aku dye pown sebok nak add aku nak tgok ape bf dye wall aku kan .. alarh-2 korang neh , maaf yew sebab aku tak rase nak approve sesapae sekarang n bkan nak berlagak sombong tapi aku memang tak nak friend list ak pnoh nan orang aku tak kenal neh .. yang dok poke-2 amai-2 neh aku tak paham .. poke neh ape sebenarnya ? baru semalam aku poke balik korang dekat  300++ neh ary neh adew lagi , orang yang same plak uh .. whoaa, meyh nak tepok dahi korang larh macam neh .. ngeh-2 , sekian ..

No comments:

Post a Comment