I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, May 15, 2011

mungkin entry aku kali ini dah lapuk agaknya tapi aku baru terasa nak post kowt,haishh .. ini pasal hari temuduga sedunia untuk lepasan sekolan LI seperti aku neh kan .. awal-awal pagi aku dan my belebed brother dah drift keluar umah menuju ke poli larh kan mana lagi .. semua peminat2 kawan2 aku dah sampai sana and sepatotnya temuduga bermula pukul 9.00 pagi tapi aku sampai almost pukul 10.oo pagi kan .. haishh, ape nasib larh naek dengan angah neh .. dia bawa kete dah serupa pemandu  haram cermat ,cermat kew ? melompat2 aku dalam kereta mahal antik uh , sumpah aku tobat nak naek dengan dia agy tapi aku nak buat macam mane die jew dreber yg boleyh bawa kete lam umah neh .. saboo jew larhh kan ..


sampai2 jew sana aku terus daftar dengan gugurl2 i uh semua , ouch.! gewdix2 gituu u allss , hahaha~ mood tengah happy sebab dah cium molot nan my sweet lessie tegar amy cinonet uh kan .. aku temuduga dengan kak fa sekali so kitaowng decide nak teros pergi dekat lecture _____ uh kan .. time kitaowang pergi uh dia tengah ada pelajar yang die dok temuduga , budak DIPLOMA yang die dok temuduga uh .. kami yang hanya SIJIL neh pown menunggu dengan penuh kesabaran .. haalooo,dekat 1 jam kami tunggu yeww dan hampir berdengkur dah aku terlelap atas kerusi uh kowt .. bila tiba turn kami , aku pown bagi larh salam dekat lecturer uh dengan muka semanis boleyh sebab harap dapat markah sepenuh baek larh kan .. tapi hadoohh die nak jawab , dalam hati aku mungkin dye jawab dalam hati kot , kot larhh kan .. time aku nan kak fa gedebang gedebung dok cerita pasal resort uh dia boleyh dok menguap sampai dekat 3 kali aku rasa , haishh .. aku dah cuit2 kak fa uh .. sambil buat muka die tanya soalan dekat kami dan berkata " ohh,awak pergi 3 bintang jew kew ?" dan terus membuat muka , tahap kesabaran aku punya larhh meninggi neh .. ekotkan hati nak jew aku amek buah kelapa atas meja uh nak hentak2 lepok2 at kepala die uh ..

FYI,kelas aku neh memang agak wanted dikalangan para lecturer dekat poli neh soo tak kan disebabkan itu anda wahai lecturer nak melayan kami umpama kami neh tiada perasaan ? kami tahu kami neh SIJIL jew tapi tak perlu kowt nak buat kami semua neh macam uh .. atleast bagi tahu larh ape salah sepanjang aku buat report yang duet aku habis 60 hinnget uh nak print kan .. aku sendiri tak paham dengan para2 lecturer di situ .. 

mood aku memang sangat terasa dan tersentap sebab aku dah boleyh agak yang markah aku akan rendah punya , dan aku dah tak harap pape dah .. punya larh dok pulun buat yang terbaek time LI uh dan bersengkak mata buat report yang hanya bagi masa seminggu berbanding poli laen yang bagi masa dekat para pelajar sampai bukak sem .. tapi segalanya sudah berakhir, nak ulang balek pown tak boleyh kan kan kan .. ayat aku agak drama sikit skang sebab hati manyak sedih woo , aku harap cepat larh habis sijil neh .. aku tak nak kene pandang rendah oleh mereka2 yang sangat banyak mengata pasal kelas SIJIL HOTEL KATERING 2010 uh kan .. kami neh pelajar yang memohon dari para2 lecturer untuk memberi ilmu bukan memberi dendam kepada kami .. sekian ~
maaf jika ada yang terasa dikala aku meluahkan ini tapi ini hanyalah luahan hati aku sahaja ..

No comments:

Post a Comment