I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, May 20, 2011

holaa,hello,hyehye and ape ape larh korang suka suki kan .. kali neh ada satu story moly terbaek dari ladang kucing ,err ayat aku uh mngkin sopan kuang ajar kan kan kan ? tapi malas aku nak deleted , hahaha(gelak setan sowang2) .. neh kisah pasal makhluk tuhan paling sengal+gyla penah aku kenal larh pada zaman dunia makin bodoh maju neh .. siapa ea ? uh diaa .....




oke kaw cantek+cute ,bak muka kaw bagi aku boleyh ?





iruka hunn sudah di TAKEN sama marcus cocos
xpyah nak menggatal dah sebab marcus neh madu nan aku jew boleyh kan sayang ? hahaha,sumpah ika bunuh aku lau baca neh .. tapi adew aku kesah ? 
LU LANGSI LU MATI sayang ~ <3




Mata dye besar sebab dye bermata besar  *aku merepek skang*

sayang kaw larh vungek ..!

untuk kaw ; weyh sayang , even i baru knal u pown dah macam lama kenal kan kan kan ? u sanggup layan kepala gyla i neh yang gyla tak bertempat tapi wa salute lu larhh sebab lu langsi lu mati sayang , hahahaha ~ u jaga elok2 marcus uh oke n abaikan jew yang fake gambar u si natasha aziz uh taw .. untuk uolssss , dye neh GADIS baru i nyahh .. hahahha ~

LOVE KAW SI KEPENG <3

No comments:

Post a Comment