I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, May 2, 2011

BERUMBA RAMBI DI KLCC





hari ahad yang lepas aku nan kakak aku sudah mencapai tahap kebosanan yang maksima jadi kami pown buat keputusan untuk pergi KLCC..antaara babak2 menarek sepanjang hari kami adalah :



babak pertama *


ini adalah perkara yang aku suka buat,berlengah2 untuk siap..lepas akunsiap mandi aku boleyh lagi dok ngadap lappy aku neh..kakak aku yang dah siap make up pown keluar bilik lalu bermula manja antar kami :

along;weyhhhh!apehal kaw tak siap lagi neh (muke nk mrah jew)..
aku ; jap larh long,tgah keringkan rambut(alasan semata2)..
along;cepat larh sket,kaw siap uh kalah mak datin taw!
aku; aww,i ske statement u uh...glamer u allss,hahahha..

oke2,along sedang marah jadi aku pown siap larh secepat mungkin walau aku taw aku memang siap lambat pown..


BABAK KEDUA :          

 bila tiba di klcc aku rase mcm OMG! kenapa ramai sgt neh kan,keadaan klcc dah macam sardin tahu tak..dengan kehadiran ramai orang pada hari uh,dan yang pasti ramainyew adalah org luar negara kan..sampai saje terus kami pergi kew TGV CINEMA okee,ape yang aku nak cerita at cniew adalah tyme aku nan kakak aku tgah usha nak tengok cerita ape aku perasan ade 2 org mamat neh dok usha kitaowng , bile ktowng lalu dpan downg its have a sound like *pheewit or something like eeiiuuuu to hear rite..OMG!im feel like a superstar that tyme,hahaha its not funny rite??then after we buy the ticket oppss forgot to mention what mowie that we want to watch ritr?its a RED RIDDING HOOD u allsss,then we go for lunch..perot aku dah berbunyi pelbagai irama dh neh,firstly we want to having a lunch at KFC but then we just go to FOODCOURT saja lorh..tak ramai pulak tyme uh kan,urgghhh!bape kali pusing jugak aku nan kakak aku nak cary tempat duduk..then when we get the sit to place tibe2 adew budak kecik plak datang buat muke slumber teros duduk citu,aku muka memang dh bertukar jadi HULK HOGAN tp kakak aku cakap its okee..okee,aku mengalah nan budak kecik uh..then ade lagi tempat kosong,berlari2 aku nak dpat tmpat duduk uh,berlari okee..hahahah,bayangkan aku lary cepat...then tibe2 u allss nak taw sape sebelah meja aku??OMG! the boy at cinema,we are meet again okee..what the hell of this??shit gyla larh tyme neh,the boy are smiling to us n i feel like a jerkk ohhooiii..they keep smiling to me when my sis go buy mcd,err MCD n again MCD okee,hahahaha..aku pown buat2 larh cakap telefon even tak adew org call pown n that tyme tibe2 my fon is ringging n..... @#$%&* okee i feel like extremly shy okee..!the boy smile like a fool to mee,ee!rase nak sepak jew mamat uh aww..naseb baek dorang blah bila aku nan kakak aku buat bodoh jew at dorang,fuhhhhh legaa...




BABAK KETIGA :  

now we are watching RED RIDING HOOD and its a awesom story,i realy like this story n for sure the hero is soooo HANDSOME okee..ohooiii,i likeeee..hahahaha












OMG!i scream now.....!ooohhhhh yyeeaahhhhhh..!!
he is tooo handsome okee..
oke stop it wawa,
ohhh noo..!!!!please be my mine....
errr??what the hell nonsense im talking about??
ohhooii,by the way my shiloh fernandez is handsome okee..
tak salah aku nak minat dye kan??tapi aku dah memang minat neh..
rase nak panjant2 badan dia kalau dia depan aku neh..
err,sorry my shiloh but u make me feel like crazy hahahahaha..
okeee i'll stop with this crazy thing..

LOVE YOU SHILOH FERNANDEZ..!

No comments:

Post a Comment