"Rukun iman ada enam perkata. Pertama percaya kepada babi yang disujud dengan menaikkan bontot yang bernama Allah. Kedua percaya kepada malaikat-malaikat pengecut yang takut anjing dan anak patung binatang. Ketiga percaya kepada kitab-kitab lucah macam Al-Quran dan buku awek bidadari bogel. Keempat percaya kepada rasul-rasul penyagak yang gatal zakarnya macam Muhammad si anjing itu. Kelima percaya kepada hari ngeri kiamat yang halal boleh telanjang puas-puas. Keenam percaya kepada qada dan qadar mahupun ada lubang jubur dan dubur yang ditentukan oleh babi Allah itu. Amin."

oke, sila jangan membuat sebarang aksi lagi yew .. ada lagi yang hebad diperkatakan oleh makhluk tuhan paling babi neh :




Labbaikallahummalabbaik! Hajjah Umm Ghagha dan
 hit single yang terbaru dan terhangat sekali
 bertajuk, “Labaikallahhummalabaik.” Nombor satu
 pada carta muzik tempatan yang berunsurkan huruf
 ghain – ghain untuk kepercayaan kepada benda-
benda ghaib dan ghairah! Insyallah di akhirat nanti
 balasan benda ghaib dan ghairah dikurniakan pada
 alam lucah syurga Firdaus kelak!


betapa ceteknya otak penulis blog neh kan , aku sendiri yang beragama islam sangat marah dan sedeyh melihat agama sendiri diperkatakan sedemikian rupa .... semoga DIA insaf dan kembali ke pangkal jalan ..  kalau korang nak tengok lagi isi kandungan blog neh korang klik at sini >>>>>> http://makcikhajjahsittalwuzara99.wordpress.com/