I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, April 29, 2011

semakin hari semakin.....

hoolaa semua,aku hoola at sape ea??at kaw larh yang bace neh,hish aku debik kang..hahahha,kali neh adalah story aku yang ketiga kan..bia sampai lebam korang bace blog aku neh hah,walau ku tahu tiada yang membaca kan..ngee,hidup aku ceria dan bahagia sekarang neh dan ini adalah salah satu punca dan sebab kenapa berat badan aku semakin meningkat naek..semakin hari aku mnjadi semakin runsing dan semakin hari semakin aku stress nan neh semua dan kenapa aku nak dok guna SEMAKIN neh?haiyaa,antara puncanya ialah :

1 : dok syok tengok iklan dekat tv,semua nak large and ape larhh..mana tak terliur kan?
2 : mem dok pulun makan depan kita tak kan nak jadi pemerhati jew kan?
3 : pantang nampak yang sedap,semua nak balun..
4 : tak makan pagi,tapi blew petang nasi seguni..
5 : kwan2 dok ckap hang neh chubby tapi comelmuh yang nak bertambah chubby supaya bertambah comel..! err?
6 : hati bila bahagia rase perot neh dok lapaq jew..
7 : bila marah tak makan nasi tapi coklat sepapan..
8 : bila keluar dengan member lau tak makan memang tak sah.
9 : selalu prasan tak kan gemok tapi hakikat memang gemok..


hah,neh larhh antara punca dan sebab kenapa mengapa berat badan aku semakin naek..tapi bile yang berat aku menurun ea??jap nak engat,err adalah dlam 3 4 taun yg lepas kan tapi skang dh macam belon kowt aku neh..lau belon tengok aku pown belon uh lari umpama atlet sukan kowt..naseb baek larh aku neh SINGLE kan,err single kan kan kan??hahahahaha,ntah ape yang aku melalut neh kan aku sendiri tak tahu..



 

yes saya si geemok <3

No comments:

Post a Comment