I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, April 29, 2011

HELLO KUALA LUMPUR

oohhhhooiii,fuhh fuhh banyaknye larh habuk manje dekat blog tercinta i neh kan..ouch.!i kew??hahahaha,berhenti dari bermimpi okee wawa ooii..oke,memandangkan blog aku neh dah berlapuk dan usang jadi aku sebagai blogger sejati akan menjadi penulis kembali..anda yang membaca jangan sesekali membuat aksi riak muka okee..hahahahha..
story pertama untuk bulan neh ialah pasal kehidupan aku sepanjang praktikal di PORT DICKSON <3<3
Nak dijadikan cerita,sepanjang aku menjadi pekerja di casa rachado memang banyak sangat benda yang aku belajar kan..
kenal nan ramai orang n aku menjadi semakin yakin pada diri sendiri..
terlalu banyak larh kenangan dekat sini..
petang tadi adalah hari last aku dekat casa rachado,
bila jumpe semua orang hati jadi sayu jew,
sumpah weyh first tyme datang cniew memang aku rase nak balek jew,
dah larh pintu depan resort neh macam kem tentera,hahahha..
tapi bila saat melangkah keluar uh memang sayu gyla larhh..
aku suke department FRONT OFFICE..
nak tau sebab ape??
jeng jeng jeng,hahahaha..
salah satu sbb adlah aku suka make up n aku suka nampak cantek,
sepanjang menjadi receptionist memang banyak sgt gaya rambut yg aku buat,
aku makeup ekot suka aku,
aku kaler kuku aku,
aku buat style rambut sendiri,
and semuanyew larh,sampai aku punye bos pown kene redha nan style aku neh..
aku suka berjumpa nan ramai orang sebab aku pemarah,
ehh bukan pemarah tapi peramah..
tett!peramah kah saaya??




No comments:

Post a Comment