I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, April 29, 2011

CHILLAX AMIRUL HAKIM

hosh!mesty ramai yang pelik dan membuat muka pelik bila aku nak entry pasal abg aku kan?tutup mulut anda semua yew wahai pembaca2,hahahahha..memang aku pown rase pelik dengan diri sendiri bila nak post pasal mamat poyo neh..tapi korang bace jew larh ape aku nak cerita neh okee...

cerita dye bermula macam neh :
  semalam tyme along nan angah amek aku at PD uh along adew ahh citew pasal angah neh..aku pown cakap larh at downg yg aku dew new hawt gosip okee..kami adek bradek memang suke bergosip bersama okee,hahahaha..
kitaorang pergi makan then at situ angah cerita pasal problem dia dengan 2 wanita..
sorang adalah bekas kekasih dia and sorang lagi org yg dye sayang,
along cakap angah siap beli bunga uh untuk gurl uh,
BUNGA okeee!
tak pernah abg aku neh sejiwang neh,
yang pasti mesty dye bodek abah sblum nak beli uh kan,
aku taw strategi abg aku neh,haishh..
back to our story kan,
EX dye neh pergi bgtaw at GF angah yg downg still contact,
mengamuk larh kawan uh blew dengar kan,
tapi aku rase mayb ade sbb laen jgak si kawan neh nk mengamuk,
gelisah larh abg aku neh sepanjang bawa kete,
battery hp maty pown nak mengomel sorang2,
aku yg malas layan terod pergi tydo,hahaha~
aku memang adek yang baek kan angah??
sebelom dye tydo dye call larh GF dye uh,
puas larh dye memujuk GF dye uh kan,
esok pagi bangon2 tengok muka angah dok kecewa jew,
aku yg baru bangon tydo n tak tahu pape neh bt ahh muke slumber,
dgn muka semanis boleyh aku say GOOD MORNING!
even aku taw dh pkul 12 tgah hary tyme uh,
tiba2 abah pergi at aku then bisik mcam neh,
"ateem,adew org uh tgah frust putus cynta sambil abah nyanyi lagu jangan kaw tangisi perpisahan"
okee,bapak aku memng nak cary pasal nan angah..
hahahaha!
muke angah monyok jew dpan tv uh..
haish,angah2..
untuk kaw wahai my abang,
kaw relax dah larh kan,
meyh contoh adek n kakak kaw yang single mingle neh kan,
err,single kah aku??hahahahha
papepown kaw kene cool larh okee angah..

=)

No comments:

Post a Comment