I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Friday, April 29, 2011

CHILLAX AMIRUL HAKIM

hosh!mesty ramai yang pelik dan membuat muka pelik bila aku nak entry pasal abg aku kan?tutup mulut anda semua yew wahai pembaca2,hahahahha..memang aku pown rase pelik dengan diri sendiri bila nak post pasal mamat poyo neh..tapi korang bace jew larh ape aku nak cerita neh okee...

cerita dye bermula macam neh :
  semalam tyme along nan angah amek aku at PD uh along adew ahh citew pasal angah neh..aku pown cakap larh at downg yg aku dew new hawt gosip okee..kami adek bradek memang suke bergosip bersama okee,hahahaha..
kitaorang pergi makan then at situ angah cerita pasal problem dia dengan 2 wanita..
sorang adalah bekas kekasih dia and sorang lagi org yg dye sayang,
along cakap angah siap beli bunga uh untuk gurl uh,
BUNGA okeee!
tak pernah abg aku neh sejiwang neh,
yang pasti mesty dye bodek abah sblum nak beli uh kan,
aku taw strategi abg aku neh,haishh..
back to our story kan,
EX dye neh pergi bgtaw at GF angah yg downg still contact,
mengamuk larh kawan uh blew dengar kan,
tapi aku rase mayb ade sbb laen jgak si kawan neh nk mengamuk,
gelisah larh abg aku neh sepanjang bawa kete,
battery hp maty pown nak mengomel sorang2,
aku yg malas layan terod pergi tydo,hahaha~
aku memang adek yang baek kan angah??
sebelom dye tydo dye call larh GF dye uh,
puas larh dye memujuk GF dye uh kan,
esok pagi bangon2 tengok muka angah dok kecewa jew,
aku yg baru bangon tydo n tak tahu pape neh bt ahh muke slumber,
dgn muka semanis boleyh aku say GOOD MORNING!
even aku taw dh pkul 12 tgah hary tyme uh,
tiba2 abah pergi at aku then bisik mcam neh,
"ateem,adew org uh tgah frust putus cynta sambil abah nyanyi lagu jangan kaw tangisi perpisahan"
okee,bapak aku memng nak cary pasal nan angah..
hahahaha!
muke angah monyok jew dpan tv uh..
haish,angah2..
untuk kaw wahai my abang,
kaw relax dah larh kan,
meyh contoh adek n kakak kaw yang single mingle neh kan,
err,single kah aku??hahahahha
papepown kaw kene cool larh okee angah..

=)

semakin hari semakin.....

hoolaa semua,aku hoola at sape ea??at kaw larh yang bace neh,hish aku debik kang..hahahha,kali neh adalah story aku yang ketiga kan..bia sampai lebam korang bace blog aku neh hah,walau ku tahu tiada yang membaca kan..ngee,hidup aku ceria dan bahagia sekarang neh dan ini adalah salah satu punca dan sebab kenapa berat badan aku semakin meningkat naek..semakin hari aku mnjadi semakin runsing dan semakin hari semakin aku stress nan neh semua dan kenapa aku nak dok guna SEMAKIN neh?haiyaa,antara puncanya ialah :

1 : dok syok tengok iklan dekat tv,semua nak large and ape larhh..mana tak terliur kan?
2 : mem dok pulun makan depan kita tak kan nak jadi pemerhati jew kan?
3 : pantang nampak yang sedap,semua nak balun..
4 : tak makan pagi,tapi blew petang nasi seguni..
5 : kwan2 dok ckap hang neh chubby tapi comelmuh yang nak bertambah chubby supaya bertambah comel..! err?
6 : hati bila bahagia rase perot neh dok lapaq jew..
7 : bila marah tak makan nasi tapi coklat sepapan..
8 : bila keluar dengan member lau tak makan memang tak sah.
9 : selalu prasan tak kan gemok tapi hakikat memang gemok..


hah,neh larhh antara punca dan sebab kenapa mengapa berat badan aku semakin naek..tapi bile yang berat aku menurun ea??jap nak engat,err adalah dlam 3 4 taun yg lepas kan tapi skang dh macam belon kowt aku neh..lau belon tengok aku pown belon uh lari umpama atlet sukan kowt..naseb baek larh aku neh SINGLE kan,err single kan kan kan??hahahahaha,ntah ape yang aku melalut neh kan aku sendiri tak tahu..



 

yes saya si geemok <3

HELLO KUALA LUMPUR

oohhhhooiii,fuhh fuhh banyaknye larh habuk manje dekat blog tercinta i neh kan..ouch.!i kew??hahahaha,berhenti dari bermimpi okee wawa ooii..oke,memandangkan blog aku neh dah berlapuk dan usang jadi aku sebagai blogger sejati akan menjadi penulis kembali..anda yang membaca jangan sesekali membuat aksi riak muka okee..hahahahha..
story pertama untuk bulan neh ialah pasal kehidupan aku sepanjang praktikal di PORT DICKSON <3<3
Nak dijadikan cerita,sepanjang aku menjadi pekerja di casa rachado memang banyak sangat benda yang aku belajar kan..
kenal nan ramai orang n aku menjadi semakin yakin pada diri sendiri..
terlalu banyak larh kenangan dekat sini..
petang tadi adalah hari last aku dekat casa rachado,
bila jumpe semua orang hati jadi sayu jew,
sumpah weyh first tyme datang cniew memang aku rase nak balek jew,
dah larh pintu depan resort neh macam kem tentera,hahahha..
tapi bila saat melangkah keluar uh memang sayu gyla larhh..
aku suke department FRONT OFFICE..
nak tau sebab ape??
jeng jeng jeng,hahahaha..
salah satu sbb adlah aku suka make up n aku suka nampak cantek,
sepanjang menjadi receptionist memang banyak sgt gaya rambut yg aku buat,
aku makeup ekot suka aku,
aku kaler kuku aku,
aku buat style rambut sendiri,
and semuanyew larh,sampai aku punye bos pown kene redha nan style aku neh..
aku suka berjumpa nan ramai orang sebab aku pemarah,
ehh bukan pemarah tapi peramah..
tett!peramah kah saaya??