I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, January 23, 2011

tentang fateen nadwa.... =)

assalammualaikum dan salam bicara,entry kita kali ini adalah bertajuk seperti di atas..untuk maklumat anda semua yew jam sekarang menunjukkan sudah pukul 4:13 pagi dan ada seorang makhluk ciptaan tuhan di dalam umah neh masih tak reti2 lagi nak tidur dan siapa lagi kalau bukan saya si comel!hahaha~masok ayor sudah aku neh kan..haishhh,rasenye dah lama aku tak update blog aku neh and setiap kali aku update mesty aku akan cakap benda neh kan??haihh,naseb kau larh my bucuk2 blog..kali neh aku nak cerita pasal keadaan aku sebagai waitress di casa rachado beach resort..dah nak dekat sebulan aku jadi waitress neh kan,HOD aku max dan dy sangat softspoken kalau nak dengar dye bagi tugasan memang kene letak telinga neh betul2 dekat mulut dye agaknye tapi dye memang terbaek suka bagi aku cuti..I LOVE U larh max!kira penolong dye abang roy cemas,hahahha..abang roy adalah manusia yang sengal ada dekat sini and dye memang sangat kelakar larh kan,suka buat aku saket hati jugak kadang2 tapi kerja dengan dye memang best and last sekali adalah kak may..kak may neh yang paling best pasal dye bila dye gelak,sumpah satu resort boleyh dengar,hahahha..







agak-agak aku ada gaya tak??
hahahha~
tyme neh kalau tak ada kerja memang aksi pertama yang akan dibuat adalah on kan camera yang ada..
hahahahaha,aku taw aku comel tak payah puji2 lagi..
=p




hohoho,ini saya..
saya saya saya dan saya~~
aww,tergedix sekejap..
muncung neh saya suka buat kalau saya suka,
err,hahahha~



aku gewdix bersama handphone baru?
ohyeahhh!
itu saya okee..
hahaha~

No comments:

Post a Comment