I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, January 6, 2011

IM BACK!!!

halooo all my folower,haishh mcm ada jew kan??tettt!!memang agak lama jugak larh kan aku 
 meninggalkan bidang pernulisan aku neh,haishh!please stop it ateem,hahahah~now im doing my practical at resort port dickson soo lately im realy buzy and sgt2 penat sebab on the dicember my resort sgt2 full and the bad thing my first department is kitchen and u all boleyh bayang kan how it is rite??im turn blackk okee,hallooo i repeat again i turn black now!TAHNIAH untuk saya!well,acctly my life is going better larhh kan..aku kenal ramai kawan baru dan macam2 ragam manusia aku dah lihat dekat sini..bila sampai pd neh fikiran aku memang satu jew larh iaitu KUALA LUMPUR!!ohh i realy miss that town!bukan senang aku nak dapat cuty lama2 kan,and aku akan mula balek aktiviti menulis aku neh..aiicehh,tolong jangan buat muka pelik bila membaca ini statement okee...hahahahha~
tak terlambat kan untuk aku wish HAPPY NEW YEAR untk rakyat malaysia,
ohh ateem please ahh,dh smnggu baru kaw nak wish?
err,adew aku kesah??
hahahahahhaha~
bila tahun baru mesty orang akan tanya apa azam terbaru kan?
okee aku akan jawab even tak ada yang tanya kan,kuikuikuikui....
*aku nak KURUS!!hell larh kan,hahahha~
*aku nak menjadi MATANG!ohh nooo!semua tak percaya..
*aku nak berusaha unyuk KEJAYAAN aku,tak nak maen lagi!
*aku nak ABAH BANGGA dengan aku....
*aku nak amek LESENNNN!!!!!ohh abah,please bagi ateem amek lesen..=(
*aku nak beli something untuk abah,along nan angah.....
itu jew larh azam aku buat masa neh..


with love ateemwawa <3<3

No comments:

Post a Comment