I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, January 23, 2011

tentang fateen nadwa.... =)

assalammualaikum dan salam bicara,entry kita kali ini adalah bertajuk seperti di atas..untuk maklumat anda semua yew jam sekarang menunjukkan sudah pukul 4:13 pagi dan ada seorang makhluk ciptaan tuhan di dalam umah neh masih tak reti2 lagi nak tidur dan siapa lagi kalau bukan saya si comel!hahaha~masok ayor sudah aku neh kan..haishhh,rasenye dah lama aku tak update blog aku neh and setiap kali aku update mesty aku akan cakap benda neh kan??haihh,naseb kau larh my bucuk2 blog..kali neh aku nak cerita pasal keadaan aku sebagai waitress di casa rachado beach resort..dah nak dekat sebulan aku jadi waitress neh kan,HOD aku max dan dy sangat softspoken kalau nak dengar dye bagi tugasan memang kene letak telinga neh betul2 dekat mulut dye agaknye tapi dye memang terbaek suka bagi aku cuti..I LOVE U larh max!kira penolong dye abang roy cemas,hahahha..abang roy adalah manusia yang sengal ada dekat sini and dye memang sangat kelakar larh kan,suka buat aku saket hati jugak kadang2 tapi kerja dengan dye memang best and last sekali adalah kak may..kak may neh yang paling best pasal dye bila dye gelak,sumpah satu resort boleyh dengar,hahahha..







agak-agak aku ada gaya tak??
hahahha~
tyme neh kalau tak ada kerja memang aksi pertama yang akan dibuat adalah on kan camera yang ada..
hahahahaha,aku taw aku comel tak payah puji2 lagi..
=p




hohoho,ini saya..
saya saya saya dan saya~~
aww,tergedix sekejap..
muncung neh saya suka buat kalau saya suka,
err,hahahha~



aku gewdix bersama handphone baru?
ohyeahhh!
itu saya okee..
hahaha~

Thursday, January 6, 2011

IM BACK!!!

halooo all my folower,haishh mcm ada jew kan??tettt!!memang agak lama jugak larh kan aku 
 meninggalkan bidang pernulisan aku neh,haishh!please stop it ateem,hahahah~now im doing my practical at resort port dickson soo lately im realy buzy and sgt2 penat sebab on the dicember my resort sgt2 full and the bad thing my first department is kitchen and u all boleyh bayang kan how it is rite??im turn blackk okee,hallooo i repeat again i turn black now!TAHNIAH untuk saya!well,acctly my life is going better larhh kan..aku kenal ramai kawan baru dan macam2 ragam manusia aku dah lihat dekat sini..bila sampai pd neh fikiran aku memang satu jew larh iaitu KUALA LUMPUR!!ohh i realy miss that town!bukan senang aku nak dapat cuty lama2 kan,and aku akan mula balek aktiviti menulis aku neh..aiicehh,tolong jangan buat muka pelik bila membaca ini statement okee...hahahahha~
tak terlambat kan untuk aku wish HAPPY NEW YEAR untk rakyat malaysia,
ohh ateem please ahh,dh smnggu baru kaw nak wish?
err,adew aku kesah??
hahahahahhaha~
bila tahun baru mesty orang akan tanya apa azam terbaru kan?
okee aku akan jawab even tak ada yang tanya kan,kuikuikuikui....
*aku nak KURUS!!hell larh kan,hahahha~
*aku nak menjadi MATANG!ohh nooo!semua tak percaya..
*aku nak berusaha unyuk KEJAYAAN aku,tak nak maen lagi!
*aku nak ABAH BANGGA dengan aku....
*aku nak amek LESENNNN!!!!!ohh abah,please bagi ateem amek lesen..=(
*aku nak beli something untuk abah,along nan angah.....
itu jew larh azam aku buat masa neh..


with love ateemwawa <3<3